Озброєного нападника на магазин затримали

Патрульні затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу на магазин. У зловмисника вилучено предмет, схожий на пістолет.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

1 червня по допомогу до поліції звернулася жителька обласного центру і повідомила про розбійний напад на магазин, де вона працює.

На місце події негайно прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Продавчиня розповіла правоохоронцям, що до магазину зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, здійснив напад з метою заволодіння грошовими коштами.

Після того, як жінка почала кликати на допомогу, нападник втік у напрямку залізничного вокзалу.

В ході відпрацювання прилеглої території патрульна поліція по прикметах затримала підозрюваного — раніше судимого непрацюючого мешканця Сосницького району. У чоловіка при поверхневому огляді патрульні виявили, а слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції вилучила предмет, схожий на пістолет.

Правопорушник у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?