Особливі видання унікального професора

30 травня, у середу, о 14:00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги Володимира Кузьменка «Історія української літератури ХХ – початку ХХІ століття». 

Володимир Кузьменко – доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри романо-германських мов Національної академії Служби безпеки України, заступник головного редактора журналу «Літературний Чернігів», лауреат багатьох премій, автор понад двохсот навчально-методичних та наукових праць.

Він родом із Городнянщини Чернігівської області. І людина ця – доволі унікальна. Є науковці та письменники, вагомість досягнень чиїх у галузі науки чи літератури не потребує тривалого проміжку часу. І ось пан Володимир – один із таких дослідників. Його словник для осучаснених шкільних програм у незалежній Україні став відомим дуже швидко. А ось його «Історія української літератури ХХ – початку ХХІ століття» – це унікальне видання. Воно побачило світ ще зовсім недавно. У 2013 році – перший том, у 2014-му – другий і у 2017-му – третій.

Якщо ви цікавитеся українською літературою, тоді вам буде цікавою зустріч із такою непересічною постаттю – Володимиром Кузьменком.

Початок – о 14:00.
Вхід – вільний.
Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.
Тел. для довідок: (04622) 4-10-03, (04622) 4-43-26.

Більше про творчість Володимира Кузьменка читайте ТУТ: Від замріяного Снову до щирокого Дніпра

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?