Основні події тижня: 2 — 9 вересня

Дата

Основні події, заходи в Чернігівській області

з 2 по 9 березня 2015 року
2 березня
понеділок

 
Жалобні заходи з нагоди 72-х роковин Корюківської трагедії (за участю керівництва облдержадміністрації):

  • Покладання квітів та скорботний мітинг біля Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки нацистським загарбникам.

Початок о 12:00. м. Корюківка.

  • Покладання квітів до могил перепохованих останків жертв Корюківської трагедії 1943 року (урочище Гай, місце будівництва майбутнього Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами).
3 березня
вівторок

 
Обласна розширена рада директорів районних та міських будинків культури на тему «Модернізація клубних закладів: сучасний стан та перспективи».

Проводить Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Початок о 10:00. Обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.
3 березня
вівторок

 
Благодійний концерт для поранених військовослужбовців – учасників антитерористичної операції на сході країни, які перебувають на лікуванні в Чернігівському військовому шпиталі.

Початок о 14:00. Обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.
3 березня
вівторок

 
Нарада з питань передачі у комунальну власність Гончарівській селищній раді (Чернігівський район) об’єктів комунального призначення та інженерних мереж.

Департамент житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації. За окремим планом
4 березня
середа

 
Нарада про підсумки роботи щодо протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та туберкульозу за 2014 рік та пріоритетні завдання в цьому напрямку.

Проводить Управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Початок о 10:30. Конференц-зал обласної дитячої лікарні (м. Чернігів, вул. Пирогова,16).
4 березня
середа

 
Святковий захід для жінок-волонтерів області з нагоди Міжнародного жіночого дня (за участю керівництва облдержадміністрації).

Проводять: Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Початок о 12:00. Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних сил України (м. Чернігів, вул. Шевченка, 57).

 
4 березня
середа

 
Підписання Меморандуму про співробітництво між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження, Чернігівською обласною державною адміністрацією та Чернігівською обласною радою (за участю керівництва облдержадміністрації).

Початок о 15:30. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (м. Київ, пров. Музейний, 12).
5 березня
четвер

 
Засідання конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області (внутрішньообласні маршрути), обласної державної адміністрації.

Проводить Управління промисловості, транспорту і зв’язку облдержадміністрації.

Початок о 10:00. Департамент економічного розвитку облдержадміністрації, к. 5.
6 березня
п’ятниця

 
Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня.

Початок о 13:00. Обласний академічний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка.
9 березня
понеділок

 
Покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку у м. Чернігові з нагоди 201-ї річниці від дня його народження (за участю керівництва облдержадміністрації). Початок о 10:00.
Протягом тижня Нарада за участю керівників правоохоронних органів області щодо стану забезпечення законності та правопорядку, координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури.

Проводить Журман С.М. – в.о. голови облдержадміністрації. Облдержадміністрація.
Протягом тижня Нарада з питань передачі у комунальну власність об’єктів ПАТ «Укртрансгаз» у с.Олишівка Чернігівського району та у с.Мрин Носівського району.

Департамент житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації.
Протягом тижня Щотижневий брифінг керівництва облдержадміністрації, керівників та представників структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних підприємств, установ та організацій (за окремо визначеною темою).

Проводить Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
Протягом тижня Експонування тематичних фотодокументальних виставок: з нагоди роковин Корюківської трагедії (з 02.03); до 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання національного гімну України – «Державний Гімн України: історія та сучасність» (з 04.03); до річниці від дня народження Т.Г. Шевченка – «Чернігівські шляхи Т.Г. Шевченка» (з 05.03).

Проводить Державний архів області (м. Чернігів, вул. Мстисласька, 2).
Протягом тижня Загальні збори (сходи) громадян за місцем проживання з актуальних питань життєдіяльності територіальних громад. Звіти сільських, селищних, міських голів про роботу у 2014 році. Звіти депутатів місцевих рад перед виборцями.
Протягом тижня У районах і містах області заходи з нагоди: 200-річчя від дня народження М.М.Вербицького; Всесвітнього дня письменника; Міжнародного жіночого дня; 201-ї річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка.
Протягом тижня Тематичні семінари для державних службовців Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (04.03).

Виїзний семінар-тренінг для посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, державних службовців місцевих органів виконавчої влади, інших категорій слухачів Городнянського району (04.03).

Проводить Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?