Ось так працюють сервісні центри МВС Чернігівщини

В Регіональному сервісному центрі МВС в Чернігівській області підрахували, скільки послуг надано автовласникам, яка кількість водіїв-новачків на дорогах Чернігівщини та наскільки зріс відсоток громадян, що з першого разу успішно склали іспит на право керування авто.

29 992 послуги з реєстрації та перереєстрації надали адміністратори територіальних сервісних центрів МВС в Чернігівській області у 2017 році. Працівники Експертної служби МВС оглянули 25 471 транспортний засіб, під час чого виявили 46 транспортних засобів, номери агрегатів яких були змінені або підроблені. Найбільш зловмисники полюбляють підробляти номери кузовів – 38 випадків. Також було виявлено 3 викрадені автівки та встановлено 4 особи, що перебували у розшуку.

Сервісний центр у Мені

Працівники сервісних центрів МВС закликають всіх, хто вирішив придбати авто бути уважними та обачними. Звертаючись до територіального сервісного центру покупець убезпечить себе від можливих ризиків кримінального походження транспортного засобу, оскільки адміністратори здійснюють перевірки за базами розшуку, а також роблять безкоштовну перевірку в реєстрі обтяжень рухомого майна.

У минулому році видано 17 925 посвідчень водія. На дороги Чернігівщини виїхало 8 698 водіїв-початківців. Після запуску Головним сервісним центром МВС безкоштовного онлайн-тренажера з ПДР відсоток громадян, що склали іспит на право керування авто з першого разу виріс з 37,3% у липні до 49,5% у грудні. В сервісних центрах впевнені, що цей показник і надалі буде зростати.

Сервісний центр у Мені

З 1 лютого 2017 року надання довідки про наявність чи відсутність судимостей здійснюється територіальними сервісними центрами МВС. В Чернігівській області працівники ТСЦ МВС видали 11 892 такі довідки. Вона є безкоштовною, крім того, її можна замовити онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС та після сповіщення про готовність довідки забрати її в будь-якому територіальному сервісному центрі або отримати електронний варіант на імейл.

Сервісний центр у Ніжині

Наприкінці минулого року в регіоні було презентовано 2 оновлені територіальні сервісні центри МВС – у Ніжині та Мені. Тепер це сучасні зручні центри європейського зразка з клієнтоорієнтованим персоналом.

Нагадаємо, що в територіальному сервісному центрі №7441, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченко 162-а, наразі розпочато ремонт. Всі послуги надаються лише на 1 поверсі приміщення.

Якщо ви бажаєте отримати вичерпну консультацію щодо послуг та алгоритмів їх отримання, поскаржитися чи подякувати — для вас працює всеукраїнський контакт-центр (044) 290-19-88. Всю необхідну інформацію ви також можете отримати, відвідавши сайт або сторінку Регіонального сервісного центру МВС в Чернігівській області у Facebook.

На першому фото: Сервісний центр у Ніжині

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?