Ось так на Чернігівщині «Наш край» очищає партію

На засіданнях фракцій «Наш край» у Чернігівській обласній і міській радах прийнято рішення про виключення зі складу фракцій депутатів – Наталії Хольченкової та Вікторії Овчаренко (міська рада) і Лариси Осадчук, Надії Міклухо-Маклай та Людмили Андрієвської (обласна рада).

Про це зазначено у розповсюдженій заяві Чернігівської обласної організації партії «Наш край». 

Рішення про очищення партійних лав перед місцевими виборами, що відбудуться наступного року, схвалено під час конференції Чернігівської обласної організації ПП «Наш край», яка пройшла 23 грудня у Чернігові. Її учасниками стали делегати з районів Чернігівщини, а також співголови партії Олександр Мазурчак і Валерій Давиденко.

У заяві політичної партії «Наш край» вказали на причини рішення про виключення зі складу фракцій депутаток. Зокрема, зазначено: «... серед нас з’явилися депутати, які в силу різних обставин, відходять у своїй діяльності від основоположних принципів партії щодо захисту інтересів наших виборців... Підставою для таких висновків стала низка чинників. Насамперед, голосування за рішення, що мають значні протиріччя із принципами захисту інтересів жителів регіону. А також – системне невиконання рішень фракцій і доручень партії».

В контексті:
У жовтні ХХV з’їзд партії «Наш край» ухвалив рішення самостійно взяти участь у місцевих виборах 2020 року; очиститися, суттєво оновивши партійні лави та обрати нових співголів, а також керівні органи партії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?