«Open Space» у Чернігові за місяць відвідали 770 заявників

Завдячуючи Міністерству юстиції України наші громадяни вже сьогодні змогли відчути переваги нових модернізованих підходів та сервісів європейського зразка. Одним із таких надсучасних сервісів є «Open space» («Відкритий простір»).

Вже пройшов рівно місяць з часу відкриття такого офісу в Чернігівському міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану. Це надає можливість чернігівцям та гостям нашого міста отримувати послуги з реєстрації актів цивільного стану за європейськими стандартами.

Обслуговування здійснюється за принципом «єдиного вікна», завдяки функціонуванню «електронної черги» скорочується час на отримання послуг, існує можливість сплатити вартість послуг не виходячи з приміщення відділу. І все це без окремих старих «темних» кабінетів абсолютно прозоро та без зайвої бюрократії.

За місяць сервісом вже скористалося 770 громадян, які отримували необхідні свідоцтва та витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, реєстрували народження немовлят, подавали заяви про шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені.

«Open space» — це нова якість сервісів у сфері юстиції! Народжуйте, кохайтеся, а про документи подбає Мін’юст!

Нагадаємо, що 3 грудня 2018 року Палаці урочистих подій відкрили сучасний офіс «Open Space».

Дмитро Кебец

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?