«Онкологічну» безкоштовну консультацію можна отримати 20 жовтня

Починаючи з 2005 року 20 жовтня проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

Цього дня й у Чернігівському обласному онкологічному диспансері традиційно пройде «День відкритих дверей» за підтримки представниць громадських організацій нашого міста. Зазначимо, що в акції бере участь кожне з поліклінічних відділень нашого міста, також акції з обстеження та діагностики мамологічних захворювань відбуваються в кожному районі Чернігівської області.

Як зазначив головний лікар онкодиспансеру Валерій Зуб, рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкологічних захворювань серед жінок. Прикро, але рак із року в рік ліше молодіє. Тому у всьому прогресивному світі в останні десятиліття розгорнулася кампанія по боротьбі з раком молочної залози.

Безкоштовний консультативний прийом громадян онкологами-мамологами проводитиметься в поліклінічному відділенні облонкодиспансеру з 9.00 до 15.00.

Цього дня буде задіяно весь лікарський потенціал мамологічної допомоги онкодиспансеру.

До уваги!

Безкоштовні ультразвукові та мамографічні дослідження молочних залоз проводитимуться за наявності медичних показань, після проведення консультативного огляду громадян лікарем-мамологом облонкодиспансеру та виключно за направленням лікарів-мамологів.

Якщо у вас виникли запитання – звертайтесь до реєстратури поліклінічного відділення облонкодиспансера за телефоном: (0462) 5-30-07.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?