Чернігівець придбав житло без ризиків, завдяки фахівцям з юстиції

В рамках проведення загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» двері Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області постійно відкриті для громадян, які бажають підвищувати свою юридичну грамотність.

Так, маючи намір придбати квартиру та побоюючись через юридичну необізнаність бути ошуканим, до команди Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області звернувся за порадами та консультаціями мешканець Чернігова Олексій.

Фахівцями відділу з питань нотаріату громадянину була надана якісна правова допомога, роз’яснені положення чинного законодавства, що регулюють порядок посвідчення правочинів щодо відчуження нерухомого майна та порядок реєстрації прав в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Окремо поінформовано про плату, що стягується за вчинення відповідних дій.

Завдяки порадам отриманим під час консультації, Олексій придбав без ризику довгоочікуване власне житло та завітав до Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, аби висловити подяку за надану підтримку.

Нам приємно забезпечувати підтримання гарантованих Конституцією України прав та законних інтересів українців та позитивно впливати на вирішення подібних справ.

Юстиція відкрита для людей!

Олег Трейтяк — начальник територіального управління юстиції в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?