Оголошено конкурс на посади керівників рибного патруля

Держрибагентство оголошує конкурс на посади керівників  рибного патруля в 15 регіонах України.

ДержрибагенствоТретього лютого стартував конкурс на керівні посади до рибного патруля в 15 управліннях рибоохорони.  Держрибагентство шукає кандидатів на посаду начальника та заступника начальника територіального управління у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Житомирській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

«Наразі ми активно працюємо над створенням «пілотного» проекту – рибного патруля  Києва та області,  з 8 лютого розпочинаємо останній етап відбору – особисті співбесіди з  кандидатами, – прокоментував перший заступник Голови Держрибагентства Павло Гвозденко. Але наше завдання – перезавантаження органів рибоохорони по всій країні.  Тому  приступаємо до набору нових людей у 15-ти регіонах –  шукаємо чесних, відповідальних, вмотивованих керівників. Разом з ними  формуватимемо ефективну команду патрульних протягом 2016 року, коли розпочнемо  великий конкурс на посади інспекторів». 

Поточний конкурс  на посади керівників триватиме 30 днів – включно до 3 березня. Протягом  цього часу   претенденти мають заповнити онлайн-анкету на веб-сайті відомства або власноруч заповнити паперову версію анкети. Також для участі у конкурсі потрібно особисто подати до кадрової комісії повний  пакет документів. А саме:

  • заяву про участь у конкурсі на ім'я Голови конкурсної комісії Державного агентства рибного господарства України, в якій зазначається про ознайомлення із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • 2 фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копію документів про освіту з додатками, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;
  • копію документа, який посвідчує особу (паспорт);
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). З вимогами до кандидатів на посаду начальника та заступника начальника теруправлінь рибоохорони можна ознайомитись за посиланням.

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, володіють знанням Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень. Особистими вимогами для всіх державних службовців є принциповість, рішучість і вимогливість у дотриманні чинного законодавства щодо вирішення питань розбудови незалежної України, ініціативність, особиста ввічливість, тактовність та витримка.

Адреса приймальної комісії: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців (Артема) 45-а, каб. № 3 в приміщенні Держрибагентства.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою за телефоном: (044) 486 99 18 або (044) 226 24 05.

Оксана МИРОНЬКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?