Одні створюють, інші — знищують. Вандалізм

З рекреаційного пункту «Дубок», що розташований обабіч траси «Київ-Глухів» в Носівському районі Чернігівщини, вандали поцупили бетонний смітник.

Показово, що рекреаційний пункт працівники ДП «Ніжинське лісове господарство» облаштували на місці стихійного сміттєзвалища, попередньо вивізши з дубового гаю три вантажівки сміття. Відкривали «Дубок» урочисто в середині липня цього року – за участі керівника держпідприємства Юрія Болоховця та начальника обласного УЛМГ Олександра Демченка. 

Про це повідомили в прес-службі ДП «Ніжинське лісове господарство».

«Дубок» став дев’ятим рекреаційний пунктом, збудованих на території ДП «Ніжинське лісове господарство». Лісівники зробили його із залишків продукції деревообробки та дубових сухостоїв. Потурбувалися зодчі не лише про дозвілля відпочивальників, а й про чистоту навколишнього середовища, встановивши на території рекреаційного пункту бетонний смітник. Щомісяця спеціальний транспорт Мринського лісництва вивозив сміття, що накопичилося. Хоча рекреаційний пункт є певною мірою антивандальним, бо в матеріалах практично немає металу, це не зупинило зловмисників – вони поцупили смітник.

«Звісно, ми поставимо новий смітник, — коментує головний лісничий ДП «Ніжинське лісове господарство» Володимир Костирко, – бо турбота про ліс – це головне завдання лісівників, але ми б також хотіли, щоб про це пам’ятали і ті, хто вчиняє акти вандалізму».

Головний лісничий закликав громадян, які випадково стали свідками подібних злочинів, повідомляти про них лісівників. 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?