Новостворений «РУХ +380» підтримав Романа Безсмертного

Новостворений «РУХ +380» підтримав намір Романа Безсмертного взяти участь у президентських виборах. Відповідне рішення було ухвалено 26 січня в Києві на Установчих зборах політичної сили.

Роман Безсмертний подякував присутнім за підтримку.

«Президентські вибори – це перший екзамен для нашої новоствореної політичної партії. Моє бажання і мої ініціативи будуть полягати в тому, щоб ми вибудовували партію, проходячи це випробовування. Манни небесної обіцяти не буду. Я готовий до серйозної роботи. Щиро дякую вам за підтримку», — наголосив він.

Оскільки партія ще не зареєстрована в Міністерстві юстиції, політик буде балотуватися на президентських виборах як самовисуванець.

Нагадаємо, що 26 січня була створена нова партія «Рух +380». Головою партії обрано Романа Безсмертного. Крім того, Установчі збори затвердили статут та програму партії.

Нова політична сила обрала своєю ідеологією неоконсерватизм. Після реєстрації партії у Мін’юсті буде розроблено логотип та символіку партії. На Установчих зборах були присутні 749 осіб, серед яких в голосуванні брали участь 516. Решта присутніх були у статусі гостей.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?