Норвегія-Україна: кваліфікована перепідготовка для воїнів та їх родин

У Чернігівському національному технологічному університеті завершилися курси професійної перепідготовки в рамках проекту «Україна-Норвегія».

Майже три місяці учасники АТО/ООС, військовослужбовці звільнені в запас та члени їх родин проходили навчалися за напрямком: «Інтернет технології, WEB-дизайн та англійська мова в бізнесі».

Організацію навчання взяли на себе Норвезький університет NORD, Міжнародний фонд соціальної адаптації та громадська організація «Чернігів Європейський».

На урочистості до випускників завітав і почесний гість, аташе з питань оборони Королівства Норвегія підполковник Бойє Гардер Ліллеруд.

Кожен з 30 випускників по завершенню курсів отримав три дипломи, зокрема свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка, спільний сертифікат університету NORD і Чернігівського національного технологічного університету та спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії.

В подальшому така перепідготовка надасть можливість випускникам знайти високооплачувану роботу та гідно представити себе на ринку праці.

Ігор Березинський,

спеціальний кореспондент (м.Чернігів) Інформагентства МО України АрміяInform

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?