Ніжинський лісгосп виборов Кубок з міні-футболу

Заряджені драйвовою, позитивною енергією та боротьбою за перемогу лісівники вже вдруге боролися за дружній кубок із міні-турніру з футболу.

Чотири команди представляли свої організації – держпідприємства Ніжинське, Прилуцьке, Семенівське та Чернігівське лісові господарства.
Захід відбувся за ініціативи та підтримки обласної профспілки працівників лісового господарства. Приймало учасників змагання гостинне Ніжинське лісове господарство, 11 червня в місті Ніжин.
Кубок першості переконливо вибороли господарі поля — команда ДП «Ніжинський лісгосп». Власне, у змаганнях представники кожного лісгоспу  показали впевненість, спритність та енергійність.
Позмагатися із витривалості та професійності не лише в лісі, а й на футбольному полі,  дружно поспілкуватися. Метою традиційних спортивних змагань є популяризація міні-футболу, активний відпочинок та зміцнення здоров’я співробітників, налагодження дружніх і спортивних взаємовідносин між лісівниками, об’єднання підприємств для спільних досягнень під час щоденної кропіткої праці.
Завдяки випробуванням у спортивних змаганнях, лісівники підтримують командний дух, який і є запорукою успіху! Нових перемог та міцного здоров’я!
Олена Маківчук

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?