Ніжинські лісівники підсумували свої результати

У Державному підприємстві «Ніжинське лісове господарство» відбулася підсумкова конференція лісівників.

У ній взяли участь 42 делегати – представники кожного лісництва, голова обласного комітету профспілки лісівників Наталія Кудласевич та заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Під час конференції лісівники підвели підсумки 2018 року та визначили перспективні напрямки роботи у 2019 році.

Основний акцент підсумкової конференції лісівники зробили на соціальну відповідальність підприємства, виконання колективних договорів та діяльність профспілки.

Голова профспілкового комітету лісгоспу Юлія Стрілець розповіла про норми виконання колективного договору та зміни до нього, а також діяльності профспілкового комітету, найбільшими досягненнями якого у 2018 році були масові соціально-культурні заходи та заходи дозвілля для працівників підприємства, екскурсії та конкурси для дітей.

Виступали і представники трудових колективів, які окреслили позитивні зрушення в діяльності підприємства через організацію змагань серед лісівників. Найкращих із них окремо відмітило керівництво лісгоспу.

Уперше за багато років державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» за підсумками обласного змагання серед колективів лісгоспів Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства спрацювало найкраще. Ніжинські лісівники стали кращими серед 12 підприємств!

Підсумовуючи сказане директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець подякував трудовому колективу за плідну роботу та наголосив, що будь-яке підприємство – це перш за все люди. Тож і в 2019 році Ніжинське лісове господарство робитиме ставку на своїх працівників – професіоналів у лісогосподарській справі!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?