Ніжинка Катерина Павленко представлятиме Україну на Євробаченні

У суботу, 22 лютого, відбувся фінал національного відбору на Євробачення 2020 року, під час якого визначилася фіналістка, яка представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Роттердамі.
Нацвідбір на Євробачення 2020 виграв гурт GO_A. У фіналі нацвідбору він здобув перемогу з піснею Соловей. Нагадаємо, що солістка гурту GO_A Катерина Павленко родом з Ніжина.

Таким чином, саме ця композиція представить Україну на щорічному пісенному конкурсі Євробачення 20 20, який відбудеться в травні в другому за величиною місті Нідерландів.
Катерина Павленко, GO_A, Євробачення
Нагадаємо, за право представляти Україну на Євробаченні 2020 боролися KRUTЬ, JERRY HEIL, Go — A, David Axelrod, KHAYAT і TVORCHI.

Переможця визначили глядачі шляхом голосування спільно з суддями нацвідбору — Тіною Кароль, Віталієм Дроздовим і Андрієм Данилком.

Євробачення 2020: коли і де

Нагадуємо, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться в травні в місті Роттердам, Нідерланди. Перший і другий півфінали відбудуться 12 і 14 травня, в той час як гранд-фінал, в ході якого визначиться переможець, пройде 16 травня.
Джерело: mynizhyn.com за матеріалами nv.ua

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?