Ні — забудові Березового гаю у Чернігові! Відео

Громадськість Чернігова обурена діями місцевої влади та вимагає від голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча скасувати ганебне рішення щодо передачі земельної ділянки на розі вулиць Пухова-Доценка (біля будинку № 130 по вул...Пухова), повернути ці земельні ділянки їх законному власнику – територіальній громаді м.Чернігова, яка була передана ще раніше у постійне користування нинішньому забудовнику – УкрСіверБуд.

Від Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та депутатів Чернігівської міської ради громада вимагає:

  • Вжити заходів щодо повернення зазначених вище земельних ділянок у власність територіальної громади)
  • Прийняти рішення про створення загальноміського парку відпочинку «Березовий гай» та включити в його межі ті ділянки, на яких планується незаконне будівництво багатоповерхівок;
  • Надати під будівництво багатоповерхового будинку для учасників АТО та їх сімей іншу земельну ділянку, місцезнаходження якої буде відповідати генеральному плану міста і містобудівному законодавству, та не порушуватиме законних інтересів і прав мешканців Чернігова.

У суботу, 15 жовтня, о 10.00 відбудеться акція протесту проти забудови Березового гаю спритними ділками, які прикриваються інтересами учасників АТО. Із 120 квартир, які планують побудувати, лише 14 з них віддадуть воїнам АТО, а решта – 106 квартир підуть на продаж.

Дивно й те, що по усіх документах новий будинок повинен примикати до будинку №130, а в дійсності примикатиме до будинку № 132. Чому так?

Цікаво, а як голосував депутат у міській раді від цього мікрорайону щодо надання дозволу забудовникам у парку зводити житлову багатоповерхівку?

Попередня публікація на тему «У Чернігові під прикриттям житла для членів АТО, зводять будинок у парку»                                                       

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Ні — забудові Березового гаю у Чернігові! Відео”

  1. Олександр Гашпар

    Виділення 14 квартир для учасників АТО із 120-ті – це гарний і вигідний відсоток” – сказав голова Чернігівської ОДА під час закладання капсули під майбутній будинок в Березовому Гаю. От тількі він трохи злукавив, адже 14 квартир буде надано з 360 квартир, бо “Укрсівербуд” планує зводити не один будинок, а цілих три. І це зазначено в рішенні міськвиконкому від 1 вересня цього року. e-dem.in.ua/chernihiv/Petition/View/607 . Тобто Чернігівська ОДА передала Управлінню капітального будівництва 2 земельні ділянки. Виконком міської ради надав містобудівні умови УКБ на 3 будинки на цих земельних ділянках №1, №2, №3. Як слідує з інформаційного стенду, який вчора стояв біля “капсули” в будинку №1 буде 120 квартир. Враховуючи, це думаю що в наступних чергах будівництва кількість квартир буде не меншою.

Не бажаєте прокоментувати?