Нетверезий чоловік похизувався ручною гранатою і вона здетонувала

Розпиваючи в компанії знайомих алкоголь, чернігівець вирішив похизуватися гранатою. В результаті детонації запалу чоловік отримав незначне поранення руки.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Увечері 23 червня до поліції Чернігова надійшло повідомлення, що біля супермаркету четверо чоловіків розпивають алкогольні напої і один з них дістав з кишені гранату. За інформацією свідка, чоловік закопав цю гранату неподалік магазину. Натомість від необережного поводження в руці чоловіка здетонував запал.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, КОРД та вибухотехніки.

Кримінальна поліція із застосуванням всіх заходів безпеки затримала в під’їзді за місцем проживання власника гранати. Вибухотехнік біля під’їзду будинку вилучив корпус гранати РГД-5 та фрагменти запалу УЗРГМ.

В квартирі за місцем мешкання чоловіка вилучено змиви речовини бурого кольору. В ході огляду квартири,який проводився з письмової згоди власника, будь-яких вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Наразі полюцією вирішуються питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками статті 263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Слідство встановлює звідки у парубка взялася бойова осколочна граната.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?