Нестандартний поводок для собак розробили у Чернігові

У Чернігові виготовили перший в світі оригінальний продукт для тварин, повідомляє sknews.net.

Розробили новинку в лабораторії інноваційних продуктів компанії COLLAR, яку очолює Юрій Синиця.

Керівниця відділу компанії COLLAR Анастасія Кузьменко розповіла, що це їх власний винахід, ніде не запозичений і втілений для того, аби власникам тварин було комфортніше вигулювати своїх менших друзів.

Цей вже запатентований продукт незабаром може здійснити ще одну революцію у взаєминах власників і домашніх тварин. Це зручний поводок у формі кільця, який можна буде вдягати на руку, і який не втомлює кисть, якщо його довго тримати в руці.

— Ідеї для новинок нам підказують власники тварин, — розповідає пані Анастасія. — Щороку ми розробляємо, тестуємо і випускаємо на ринок десятки нових продуктів, які часто не мають аналогів у світі. Нестандартні рішення проблем домашніх улюбленців нам допомагає знаходити творча та невимушена атмосфера.

Пані Анастасія повідомила, що виготовлений у Чернігові інноваційний продукт для собак вперше продемонструють на міжнародній виставці вже у лютому цього року в м. Нюрнберг, Німеччина.

Цікавіше - у відео:

Нестандартний поводок для собак розробили у Чернігові

На Чернігівському підприємстві COLLAR виготовили перший в світі оригінальний продукт для тварин. Більше про діяльність компанії тут: https://www.youtube.com/watch?v=s5OYP6Sbank&t=4s

Опубліковано Суспільний кореспондент Середа, 1 січня 2020 р.

Більше цікавої інформації про діяльність компанії COLLAR:

Продукція з Чернігова надходить до Китаю

Найбільший у світі нашийник для пса — у Чернігові!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?