Не втримався на даху вагону і впав на землю

Працівник, порушуючи правила безпеки, не втримався на даху вагону і впав на землю... В результаті чого отримав травму голови. Інший робітник укладав дошки для лісопродукції і теж впав з висоти 3,5 м...

Про такі факти повідомляє видання sknews.net з посиланням на інформацію управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, експерти якого беруть участь в розслідуванні нещасних випадків.

Апаратник оброблення зерна ПрАТ «Млибор» м. Чернігів, 1979 року народження, виконуючи роботи по завантаженню зерна до вагона (хопера) відкривав люки за допомогою лому порушуючи вимоги безпеки проведення таких робіт. Під час відкриття люку не втримався на даху вагону і впав на землю. В результаті чого отримав травму голови.

Підсобний робітник «Товариства з обмеженою відповідальністю «Астра» в Сновському районі, 1978 року народження, під час штабелювання вантажів на вагоні (укладка дощок між рядами пачок лісопродукції), не втримався та впав з висоти 3,5 м. В результаті — отримав перелом ноги та необхідність довготривалого лікування.

Фонд соціального страхування України відшкодовує витрати пов’язані з лікуванням і реабілітацією потерпілих від нещасних випадків на виробництві, але це не звільняє роботодавців і працівників від необхідності дотримуватися правил охорони праці при виконанні будь-яких робіт.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?