Не стало Валентина Судака...

Другого лютого надійшла болісна звістка про трагічну смерть директора Остерського військового лісгоспу Валентина Судака.

Ще у лютому 2014 року, рівно три роки тому, військовий лісгосп приєднали до Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Очолив його досвідчений лісівник Валентин Судак. Він народився у старовинному селі Моровськ, що на Козелеччині, з дитинства знав навколишні ліси, тож і професію собі обрав лісівничу. Свою трудову біографію він розпочав працівником Кобижчанського лісництва Ніжинського держлісгоспу. Після навчання в Українській сільськогосподарській академії Валентин Судак повернувся до рідного краю.

Понад десять років Валентин Павлович пропрацював головним лісничим Остерського держлісгоспу. Загалом лісам Чернігівщини він присвятив понад три десятиліття власного життя. Вірою і правдою Валентин Павлович служив лісовій справі. Неодноразово був відзначений високими державними та відомчими нагородами. 24 березня йому було б 50…

Лісівники Чернігівщини висловлюють родині Валентина Судака глибокі співчуття і сумують за втратою кваліфікованого спеціаліста та прекрасної людини.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?