Навіщо паралізують діяльність торфозаводу?

Рейдер Рокоче паралізував роботу торфозаводу та залишив соціальні установи без брикету.

Ставленик «Укрторфу» Ілля Рокоче, якого наказом призначили на посаду в. о. директора ДП «Чернігівторф», продовжує нагнітати соціальну напругу в регіоні.

Цього разу Рокоче паралізував роботу непокірного Смолинського торфозаводу, яким вже майже місяць управляє трудовий колектив, вкотре відстоюючи власне підприємство від рейдерів. Так, помічник одіозної Ірини Геращенко заблокував рахунки заводу, порушивши попередні гарантії, які він надавав керівництву Чернігівської обласної ради.

Відтак, другий день поспіль підприємство вимушено простоює, працівники заводу не отримали заробітної плати, завод не може купити необхідних деталей та дизельного пального, хоча, за словами голови профспілкового комітету «Смолинського торфозаводу» Андрія Страхова на рахунку підприємства наразі є 186 тисяч гривень.
Не маючи змоги переламати непокірний трудовий колектив Смолинського торфозаводу, рейдер Рокоче постійно тисне на колектив та керівництво Ірванцівського торфозаводу, які неодноразово підтверджували свою солідарність із смолинськими торф’яниками.
Через свавілля рейдерів соціальна та політична напруга на торфозаводах Чернігівщини не вщухає, а навпаки загострюється. Страждають не лише шахтарі, а й дитячі садочки, школи, заклади соціальної сфери області, які через ситуацію на підприємстві не можуть отримати для опалення торфобрикет. Якщо до понеділка шахтарям не розблокують рахунки, вони обіцяють вдатися до більш рішучих методів протидії ставленикам олігархічно-плутократичної кліки.

Попередні публікації на тему:

Два торф`яні заводи Чернігівщини висунули вимоги до обласної влади

Війна за «чорне золото»: куди ведуть сліди рейдерів?

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?