Навчання в Чернігівській філії міжнародного університету «Україна»

Чернігівська філія відкритого міжнародного університету «Україна», спільно з вищими навчальними закладами країн Європейського Союзу запрошує на навчання.

Понад сорок спеціальностей.

Кожний бажаючий навчатись – знайде свою спеціальність і отримає натхнення на успішну кар’єру.

Адреса філії: м. Чернігів, вул. Музейна (Горького), 3, кімн. 57

Приймальна комісія: тел. 612-307, 099-33-40-288, 068-236-73-78, 093-460-74-20.

E-mail: Chernihiv_Ukraine@ukr.net

Найпрестижніший вищий навчальний заклад «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» — це унікальна освітня структура надсучасного рівня, з багаторічним досвідом, яка започаткувала Чернігівську філію, що має здійснювати майже 40 спеціальностей освітньо-кваліфікаційних рівнів: молодший спеціаліст, бакалавр, магістр, доктор філософії за фахом.

Перелік скарбниці спеціальностей філії включає:

освіта-спеціальності-навчанняВ системі освіти філії немає зайвих. Дійсне бажання навчатись – не має альтернатив.

Іногородні забезпечуються гуртожитком.

Випускники профтехучилищ та коледжів зараховуються на 2 або 3 курс. Діє система коледж-освіта. Комплекс пільг та знижок плати за навчання дозволяє навчатись всім бажаючим. Є унікальна можливість отримання подвійного диплому державного зразка України та держав Європейського Союзу.

Випускникам гарантується працевлаштування з наданням першого робочого місця за фахом та гідна заробітна плата. Ваші серйозні наміри за нашого сприяння дозволять отримати очікуваний результат та гідне матеріальне забезпечення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?