Наталія Романова про ставлення до Тимошенко, Ющенка та московської церкви

Колишня голова Чернігівської обласної ради, а нині заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова в інтерв`ю програми «Детектор» (видання Челайн») висловила своє бачення на окремі процеси сьогодення. 

Про ставлення до Юлії Тимошенко:

− Я пройшла період абсолютно рожевого ставлення до Юлії Володимирівни. Раніше я сприймала її як людину, яка пройшла тернії і яка боролася лише заради народу… Але на сьогодні я можу сказати, що у неї дуже промосковський душок… Вона зараз, як старе пальто хорошого крою: і викинути шкода…

Про симпатію до УПЦ Московського патріархату:

Ведучий програми «Детектор»:  «Вас обвинувачували у активній підтримці УПЦ Московського патріархату, ніж Київського. Зокрема, журналіст Василь Чепурний зазначав, що Ви підтримували московські церкви. Чи відповідає це насправді?

Наталія Романова:

− Ні, не відповідає. Коли я була головою обласної ради, у мене були нормальні стосунки з усіма конфенсіями. Але на сьогодні я бачу, що Київський патріархат – це та сила, яка активно підтримує напрямок незалежної України… Мене коробить, коли в церквах Московського патріархату можна почути путінську пропаганду.

Про власну позицію щодо відношення до політиків:

− Я з найбільшою повагою зараз відношуся до Віктора Ющенка… Він, як тодішній Президент, заклав основи національної свідомості.

Більше – у відео:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?