Наркотичні троянди виявили у Чернігові

Щоб передати наркотичні речовини в колонії Чернігівської області зловмисники приховали їх у троянди та солодощі.

Завдяки пильній роботі та професіоналізму співробітників установ виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області до засуджених не потрапили наркотичні речовини.

Наркотики приховали у цукерках
Наркотики приховали у цукерках

Способи передати наркотики до заборонених зон стають щораз більш вигадливі. Найчастіше їх намагаються надіслати чи передати в посилках та передачах.

Так, засудженим Чернігівської виправної колонії управління ДПтС України в Чернігівській області (№ 44) надішли посилки з «романтичними» наркотиками. Під час догляду однієї посилки в середині цукерки виявлено кристалоподібну речовину білого кольору загорнуту у целофан та фольгу. Друга посилка містила в собі засушені троянди, де серед пелюстків було розміщено медичний бинт, просочений речовиною темно-коричневого кольору.

наркотики (2)Співробітники Менської виправної колонії (№ 91) виявили та вилучили згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження та порошкоподібну речовину білого кольору, які були приховані в двох металевих банках згущеного молока.

наркотики (1)В Новгород-Сіверській установі виконання покарань (№ 31), проводячи обшук ув’язненого після короткострокового побачення з цивільною дружиною, співробітники виявили пакунок, який вразив різноманітністю: порошкоподібна речовина, речовина зеленого кольору рослинного походження та ін`єкційний наркотик.

наркотики 1Про дані події було повідомлено до поліції й викликано слідчо-оперативні групи. Всі матеріали та вилучені речовини були передані правоохоронцям для проведення експертизи та прийняття рішення згідно ст. 214 КПК України.

Ксенія ЛОГВИНЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?