На Україну у середу насуваються хмари, але прояснення буде

17 серпня в Україні очікується мінлива хмарність. Практично на всій території країни переважатиме суха погода, інформує Sinoptik.ua. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме +8...+22 градуси, вдень +14...+32. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, східний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +9...+13 градусів, удень – від +22 до +24. Вітер північний, східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+19 градусів, удень повітря прогріється до +23...+32. Вітер північний, східний, південний, південно-східний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +17...+22 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +28 до +31. Вітер східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Уночі до +14...+17 градусів, денна температура повітря становитиме +26...+31. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до +8...+15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +14...+21. Вітер західний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні ранковий дощ у другій половині дня може посилитися, але незабаром він повинен припинитися. Температура повітря вночі до +13, удень – до +18 градусів. Вітер південний, східний, північно-східний, північно-західний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+15 градусів, удень – від +23 до +26. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-3 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на середу

17 серпня в Чернігівській області буде мінлива хмарність. У Чернігові, Щорсі, Городні, Сосниці, Острі, Ніжині, Бобровиці, Семенівці, Борзні, Прилуках очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі температура становитиме до +10…+11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +22…+24. Вітер південний, західний, південно-східний і південно-західний, 1-3 м/с. У другій половині тижня прогнозується мінлива хмарність, місцями – дощ з грозою.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?