На прикордонні з Росією створять робочу групу

У прикордонному з Росією Семенівському районі створюватиметься робоча група, яка відпрацьовуватиме питання щодо впровадження реформ – втілення пілотного проекту з децентралізації влади на своїй території.

Про це заявив голова Чернігівської обласної ради Микола Зверєв, перебуваючи 5 лютого в Семенівському районі.Зверєв Семенівка2Очільник області наголосив, що насамперед треба налагодити нормальний менеджмент, проаналізувати, які перспективні галузі треба відродити, аби вони приносили прибуток громаді Семенівщини. І головне тут – не реалізація сировини, а її переробка і продаж уже готової продукції. А це — нові виробничі потужності, додаткові робочі місця, високі зарплати і, відповідно, вищі надходження до місцевих бюджетів і позитивний поштовх до соціального розвитку громад.

Але, щоб заплановані реформи втілювалися в життя, переконаний Микола Зверєв, потрібно побороти не тільки зовнішнього ворога на сході країни, але і внутрішнього – корупцію.

Під час поїздки до Семенівського району, Микола Звєрєв зустрівся з трудовими колективами центральної районної лікарні та дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Семенівкарайагроліс», підпорядкованого комунальному підприємству «Чернігівоблагроліс» обласної ради. Також очільник обласної публічної влади разом з керівниками району та депутатами обласної ради від Семенівщини ознайомився з об'єктом недобудованої школи в с. Машеве, відвідав митний пост «Миколаївка» та блокпост у с.Карповичі, а також ознайомився із соціально-економічним станом місцевої територіальної громади.

За повідомленням відділу інформаційного забезпечення Чернігівської обласної ради

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?