На Чернігівщині зчиняються бійки за землю. Відео

10 липня 2019 року до приміщення  Бакланово-Муравейської сільської ради Куликівського району Чернігівської області з’їхалися учасники аукціонних земельних торгів.

За деякий час до початку аукціону представники Чернігівської приватної фірми «Десна — Експерт – М», яка уповноважена проводити подібні аукціони, повідомили керівництво «Вимал – Агро», що їх підприємство знято з торгів через нібито допущені порушення у наданні документів. Але якби і так, то часу для усунення «недоліків» вже у підприємства, звичайно, не було. Адже згідно відповідних законодавчих норм, документи на аукціон подаються не пізніше як за три доби до проведення торгів.

Керівник підприємства «Вимал – Агро» Олександр Лазар вважає, що претензії фірми з проведення аукціону ꟷ безпідставні. А тому він приїхав на аукціон з представниками свого колективу, аби разом відстояти своє право на участь у земельних торгах.

Однак двері зали, у якій знаходилися представники «Вимал – Агро» із села Виблі, де розташоване підприємство, заблокували двоє молодиків, а з зовнішньої сторони – двері тримали інші особи. Зчинилася бійка, після якої «заручники» вибралися з приміщення через вікно.

Але вже за кілька хвилин на подвір’ї сільради бійка поновилася ꟷ опоненти працівників ПП «Вимал — Агро» не змогли вибачити, що їм у залі, коли вони тримали двері, працівники колективу надавали стусанів. А вже тут, на надвір’ї, добряче перепало директору «Вимал – Агро» Олександру Лазарю.

Тим часом аукціон з продажу прав оренди земельної ділянки на території Виблівської сільської ради Куликівського району площею  35 тисяч 248 квадратних метри, відбувся. Виграв у цій аукціонній виставі, як і передбачалося його організаторами, один із учасників аукціону...

Власна інформація

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “На Чернігівщині зчиняються бійки за землю. Відео”

  1. фыва

    В Бакланове весело...

    У Лазаря долги по паям, людей за дерьмо считает , что делает с землей — сажает кукурузу после подсолнечника, а после подсолнуха — кукурузу.

    Вот и получил то, чего добивался...

Не бажаєте прокоментувати?