На Чернігівщині привітали жінок — членів родин загиблих воїнів

До Міжнародного дня прав жінок і миру військовослужбовці Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки привітали жінок, рідні яких загинули під час російсько-української війни.

– На жаль тривалий час на Сході України йде війна і наша країна втрачає справжніх чоловіків, патріотів і героїв. Чернігівщина втратила за цей час близько 180 українських захисників. Колектив нашої установи вже символічно, на протязі 6 років, напередодні цього свята вітає матерів, дружин, сестер, доньок полеглих військових. Аналогічні акції наші районні територіальні центри комплектування та соцпідтримки проводять по всій області. Тобто кожна жінка, яка втратила свого батька, чоловіка, сина або брата буде відчувати нашу турботу в цей весняний день, для тих, хто з тих чи інших обставин не зміг прибути до нас – будемо вітати їх вдома. Загалом у Чернігівській області вже налічується майже 360 жінок, що потребують нашої уваги, – розповів заступник військового комісара Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки підполковник Вадим Лільчицький.

Військові комісари обласного та об’єднаного міського територіальних центрів комплектування та соцпідтримки в урочистій обстановці привітали жінок та вручили їм відзнаки та грамоти, подарували квіти та солодощі.

Кульмінацією заходу стало музичне привітання колективу Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України під керівництвом начальника центру – художнього керівника підполковника Ігоря Кішмана.

Ігор Березинський,

спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform. Фото: автора

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?