На Чернігівщині припинили незаконне виробництво горілки

Співробітниками податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області спільно зі співробітниками ГУ ДФС у Київській області, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, припинено діяльність незаконного виробництва горілчаних виробів.

Організували міжрегіональне підпільне виробництво з виготовлення фальсифікованої горілки мешканці Чернігівської та Київської областей на території складських приміщень.

Виробництво та фасування алкогольної продукції в тарі «bag-in-box» відбувалось в антисанітарних умовах зі спирту невідомого походження та якості.

Реалізацію недоброякісної продукції ділки здійснювали через торгівельну мережу та за допомогою мережі «Інтернет» і мобільних додатків миттєвих повідомлень.

Задля отримання надприбутків, виробництва працювали цілодобово, в декілька змін, що дозволяло забезпечувати значні обсяги виробництва алкогольного сурогату.

Як повідомили в податковій міліції області, завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено 7780 літрів готового до реалізації фальсифікату та 19300 літрів спирту орієнтовною вартістю 5,4 млн грн.

Крім цього, в ході проведених заходів вилучені пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, шланги, спиртометри, лійки та інша фурнітура.

У податковій міліції Чернігівщини повідомили, що наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення каналів надходження сировини і всіх осіб, причетних до скоєння даного кримінального злочину.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?