На Чернігівщині прикордонники виявили наркотики

З 3 на 4 серпня в пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники відділу «Гірськ» Чернігівського загону спільно із співробітниками митної служби виявили іноземця, який намагався перемістити через кордон наркотичну речовину рослинного походження.

При огляді автобуса марки «Неплан», рейс — «Київ-Москва», спеціально навчений пес Фікс виявив пакет, у якому містилися наркотичні засоби.

Один паперовий та три поліетиленові згортки з речовиною рослинного походження зеленого кольору загальною вагою біля 14 грамів знаходилися в кишені сидіння та під самим сидінням. Власник — 52-річний громадянин Вірменії — зізнався, що придбав «травку» для особистих потреб.

Прикордонники направили до компетентних органів повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого статтею 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі співробітники Нацполіції іноземця запросили до відділення для дачі пояснень, а виявлену речовину вилучили для проведення експертизи.

Галина ШЕХОВЦОВА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?