На Чернігівщині представили нового керівника лісового господарства

У Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося представлення нового начальника.

Ним став Олександр Зінченко, який був переведений на цю посаду з Харківського обласного управління. Відрекомендував його колективу лісівників області заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар.

Перед тим, як представити нового начальника, Володимир Бондар подякував попереднику Олександра Зінченка – нинішньому директору Холминського лісового господарства Олександру Демченку.

Новопризначений начальник управління Олександр Зінченко запевнив всіх, що докладе максимум зусиль, аби славетні традиції лісівників Чернігівщини збереглися і примножилися. Управління і підприємства працюватимуть ритмічно і виконувати всі покладені на них завдання.

Виступаючи перед директорами підприємств, заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар окреслив стан та перспективи галузі.

 «Деякі популістські незрозумілі заклики завдадуть проблем і лісу, й галузі в цілому. Це може торкнутися, зокрема, Карпатського регіону, або навіть України загалом, – прогнозує заступник Голови Держлісагентства. – Наприклад, уже готується законопроект про заборону вирубки лісів. Це свідчить тільки про одне: повна координація зусиль і професійний підхід може довести, що наша робота потрібна державі та суспільству. Будь-які подібні рішення не сприятимуть ані добробуту українців, ані лісу та екологічній ситуації в цілому. Наша позиція має бути чіткою і принциповою».

Під час зібрання лісівники обговорили також питання щодо концесії лісів, яку вдалося призупинити лише завдяки чіткій і принциповій позиції лісового товариства; складну податкову політику та проблеми в реалізації сировини. Все це впливає на ефективну діяльність лісогосподарських підприємств.

«Незважаючи на те, що будуть труднощі, а ми вже їх бачимо, тільки професійний підхід буде запорукою якісної роботи. Попереду на нас чекає складна і серйозна робота», – резюмував заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Віталій Назаренко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?