На Чернігівщині пошкодили газопровід

Внаслідок пошкодження газопроводу під час проведення земельних робіт, без газопостачання залишилися більше тисячі споживачів. 

Про це повідомила голова правління РГК «Чернігівгаз» Алла Ярова.

В зв’язку з пошкодженням розподільного газопроводу діаметром 219, підключеного до газорозподільного пункту с. Богданівка, тимчасово припинено газопостачання до 5-ти сіл Ніжинського району та 2-х сіл Ічнянського району.

Зокрема, газопостачання відсутнє:

Ніжинський район: с. Галиця, с. Леонідівка, с. Вікторівка, с. Яхнівка, с. Світанок.

Ічнянський район: с. Монастирище, с. Заудаївка.

Пошкодження газопроводу відбулося під час проведення земельних робіт ТОВ ім. Прядка в межах охоронної зони газопроводу.

Як зазначила Алла Ярова, роботи по відновленню газопроводу будуть проводитись після відшкодування збитків підприємством, яке їх завдало.

На Чернігівщині — пошкодження газопроводу

В зв’язку з пошкодженням розподільного газопроводу, підключеного до газорозподільного пункту с. Богданівка, тимчасово припинено газопостачання до 5-ти сіл Ніжинського та 2-х сіл Ічнянського районів. Без газу залишилося більше 1000 абонентів. Більше інформації тут: https://www.sknews.net/na-chernihivshchyni-poshkodyly-hazoprovid/

Опубліковано Суспільний кореспондент Понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Відповідно до Типового договору розподілу природного газу, а саме пункту 9.2. — відновлення газопостачання здійснюється оператором ГРМ протягом двох робочих днів у містах та п'яти календарних днів у сільській місцевості за письмовим зверненням споживача про відновлення газопостачання та після усунення порушень (за їх наявності) і відшкодування витрат на припинення та відновлення газопостачання.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?