На Чернігівщині затримали групу серійних крадіїв

Оперативники кримінальної поліції Чернігівської області вирахували та затримали двох раніше судимих мешканців області, які скоїли не менше десятка крадіжок з приватних будинків громадян.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

7 грудня до поліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець Броварського району Київщини. Невідомі особи проникли шляхом віджиму металопластикового вікна до його дачного будинку в селі Надинівка Козелецького району та викрали цінні речі.

Реалізуючи оперативну інформацію. поліцейські управління карного розшуку ГУНП разом із колегами з Козелецької поліції вирахували та затримали підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі мешканці Чернігова та Козелецького району.

У зловмисників поліцейські вилучили автомобіль «Ford Scorpio», на якому вони перевозили викрадені речі.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили велику кількість речей, викрадених з інших господарств. За попередньою інформацією, зловмисники «обнесли» близько десяти приватних будинків. Підозрювані зізналися у скоєному та надали правдиві свідчення. Їх затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Тривають слідчі дії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?