На Чернігівщині вживаються додаткові заходи з обороноздатності регіону

Облрада2Заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та голова постійної комісії з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики Олена Дмитренко провели чергове засідання тимчасової контрольної комісії обласної ради з обороноздатності Чернігівської області та роботі правоохоронних і контролюючих органів в умовах ймовірної агресії.

Про це проінформували у відділі інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Депутати обласної ради спільно з представниками громадських організацій заслухали інформацію заступника військового комісара області Юрія Борисова про процедуру узгодження мобілізаційних планів обласним комісаріатом з керівниками підприємств Чернігівщини. Під час засідання порушувалися питання вдосконалення законодавства щодо виділення земельних ділянок та надання відповідного статусу учасникам антитерористичної операції.

Облрада1

Про облаштування захисних споруд у містах, на випадок застосування військових засобів ураження, присутніх інформували директор департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Сергій Болдирєв та начальник Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Ігор Федоренко.

Облрада3

 

Крім того, члени тимчасової контрольної комісії внесли пропозиції до проекту обласної «Комплексної програми профілактики правопорушень на 2015—2019 роки» запропонувавши розробнику цього документу доопрацювати його спільно з представниками громадських організацій.

Облрада4

Також депутати вирішили під час наступного засідання комісії ознайомитися з особливостями військово-патріотичного виховання в одному із навчальних закладів області та пересвідчитися у функціональності окремих захисних споруд Чернігова.

Облрада5

Упродовж теми, цього ж дня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, член тимчасової контрольної комісії обласної ради з обороноздатності Чернігівської області та роботі правоохоронних і контролюючих органів в умовах ймовірної агресії Арсен Дідур зустрілися з громадським активістами.

Облрада6

 

Під час зустрічі йшлося про включення до проекту обласної «Комплексної програми профілактики правопорушень на 2015—2019 роки» пропозицій, напрацьованих громадськими організаціями.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?