На Чернігівщині відкрили суперове футбольне поле європейського зразка

Футбольне поле зі штучним покриттям відкрили у селі Плиски Борзнянського району на Чернігівщині. Це перше поле в області зі штучною поверхнею такої високої якості. Покриття стійке до зношування, а грати на ньому можна будь-якої пори року.

plysky-futbol-2У церемонії відкриття футбольного поля взяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, президент Чернігівської регіонально-обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, президент футбольного клубу «Єдність» (село Плиски Борзнянського району) Михайло Голиця.

− Наші футболісти можуть грати, як у найкращих клубах Європи, бо повірте мені − подібні поля є в таких містах, як Мілан, Рим, Севілья, Неаполь, Київ, Львів, − зазначив у своєму виступі віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко. − А тому хотів би побажати, аби ви грали теж у такий футбол і відповідали рівню якості цього футбольного поля.

futbol-plysky-9А взагалі – це вже третє велике футбольне поле у цьому селі. Не дарма, Плиски вже називають футбольним. І це правда! Адже тут відбуваються матчі між командами з різних футбольних ліг. Це стало можливим, перш за все, завдяки меценатству Михайла Голиці, який доклав чимало зусиль, аби футбол на його батьківщині успішно розвивався.

holytsya

− Цього року виповнюється 15 років зі створення нашої футбольної команди, − відзначив президент футбольного клубу «Єдність» (село Плиски Борзнянського району) Михайло Голиця. – На цьому полі грали футболісти, які потім стали професіоналами своєї справи…

futbol-plysky-10У перший день відкриття футбольного поля тут відбулися матчі між дитячо-юніорськими командами з різних міст та сіл України. Переможці отримали шкіряні м`ячі та кубки від Чернігівської обласної федерації футболу.

futbol-plysky-8Без сумніву, відкриття такої серйозної площадки не лише дозволятиме ефективнішому тренуванню, досягненню кращих спортивних результатів, а й сприятиме популяризації спорту, і, зокрема, футболу.

futbol-plysky-15Будівельники, які працювали над створенням нового поля, намагалися, аби на їхню адресу не було жодних нарікань, тож робота виконана якісно і професійно.

futbol-plysky-16

futbol-plysky-11

futbol-plysky-12

futbol-plysky-17

futbol-plysky-18

futbol-plysky-19

futbol-plysky

futbol-plysky-1

futbol-plysky-2

futbol-plysky-3

futbol-plysky-4

futbol-plysky-5

futbol-plysky-6

futbol-plysky-7

futbol-plysky-13
futbol-plysky-20

futbol-plysky-21Сергій Вітер, «Суспільний кореспондент»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?