«Ми кинули виклик системі» — Олег Семінський

«Ми повинні не лише зруйнувати корупційну гідру, а й встановити таку державну систему, яка дозволяє людині жити повноцінно, яка дозволяє бізнесу працювати, а народу впливати на владу і яка дозволить державі посісти чільне місце в світі».

Про це 17 липня у Чернігівському прес-центрі «Чиста політика» заявив кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» у в/о № 205 Олег Семінський.

Кандидат у народні депутати зазначив, що 31-го березня і 21-го квітня Зеленський і партія «Слуга народу» кинули виклик системі. Він акцентував увагу на тому, що до влади прийшла молода незаангажована людина, за яку віддали 73% голосів. Але це був лише перший етап. 21-го липня ꟷ третій етап президентських виборів.

На думку Семінського серйозні зміни в країні можуть зробити лише незаангажовані люди, які не були депутатами рад усіх рівнів і частиною старої корумпованої системи.

— Старий політичний досвід — красти та брехати. Нам такий досвід не потрібний, — підкреслив представник від «Слуги народу».

У новій Верховній Раді, за твердженням кандидата,  повинні бути люди зі здобутками у своїй справі і фахівці своєї справи.

Олег Семінський охарактеризував ситуацію навколо маніпуляцій і прийомів «чорної технології» та підкупу виборців.

— Попри потужну пропаганду і підкуп виборців народ висловив свою волю і обрав Зеленського. Але старі політики нічому не навчилися. Вони продовжують використовувати брудні технології, щоб прорватися до влади..., — наголосив Олег Семінський.

Також кандидат у нардепи розповів про викриття поліцією 13-го липня по вулиці Рокоссовського у Чернігові розгалужену мережу з підкупу виборців. Правоохоронці вилучили списки виборців, їхні імена, контакти і великі суми грошей. Відкрито кримінальну справу за ч.2 с.160 Кримінального кодексу України.

— 21-го липня ми отримаємо мандат з рук народу України. Відбудеться перезавантаження законодавчої, виконавчої влади, правоохоронних органів. Головна мета — реалізувати мандат заради докорінних змін. Зробимо їх разом! У Чернігові також, — зазначив Семінський.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?