Молодик з Кавказу скоїв вбивство в Чехії, а переховувався в Україні

Раніше судимий громадянин однієї з кавказьких країн підозрюється у вбивстві, скоєному наприкінці червня в столиці Чеської Республіки.

Як повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівщини, в результаті проведеної операції управлінням карного розшуку і сектором Інтерполу та Європолу ГУНП в Чернігівській області 7 липня в Чернігові затримано молодика з Кавказу.

Підставою для затримання стало оголошення його в міжнародний розшук Чеською Республікою. 29 червня у Празі підозрюваний скоїв убивство громадянина Чехії, завдавши потерпілому 16 ножових поранень, від яких чоловік помер. Після скоєння злочину підозрюваний одразу виїхав до України, щоб тут переховуватися від правосуддя.

5 липня Чехія оголосила зловмисника в міжнародний розшук й орієнтування про небезпечного злочинця, раніше судимого за розбій, отримала також і поліція Чернігівщини. Провівши комплекс розшукових заходів, досвідчені оперативники встановили, що підозрюваний нині знаходиться в Чернігові. Керівництвом ГУНП в Чернігівській області була ретельно спланована операція з його затримання.

Для підозрюваного клацання кайданків на його руках стало повною несподіванкою, адже він зовсім не сподівався такого фіналу. Завдяки тому, що до затримання залучалися бійці роти поліції особливого призначення, все пройшло чітко і без ексцесів.

Наразі підозрюваний затриманий згідно статті 582 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, повідомлено посольство держави, громадянином якої він є.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?