Молодь шукатиме ефективні шляхи курсу розвитку України

Літо – для активних і амбітних! Зима — для найкращих і розумних!

студреспублікаВлада, на яку покладалися великі надії, за 2 роки не те, що не змінює країну на краще, а лише погіршує наше з вами життя. Таке враження, що ми знаходимося на краю обриву, і все залежить від того, що сьогодні знову втнуть політики, які незрозумілі та нерозумні рішення вони знову приймуть. А ми, наша держава? Маємо банальний тупик того курсу, по якому намагаються марно штовхати Україну. Але яким має бути вірний шлях? Над цим із 26 по 29 лютого 2016р. у Карпатах, на Буковині, у рамках «VIII Зимової Студреспубліки» на тему: «Альтернативні курси розвитку України» і будуть працювати ті, хто вірить в Україну у топ-20. Запрошуємо!

Вже вісім років поспіль щасливчики-учасники «Зимової Студреспубліки» збираються раз на рік у мальовничих Карпатах, щоб випрацьовувати сценарії розвитку України. Ми завжди попадали в ціль – це були влучні прогнози, хоч для свого часу і дуже сміливі, неочікувані. Але часне просто прогнозувати майбутнє – ми мусимо створювати його. А так як еліти не здатні до вироблення альтернативного до війни та зубожіння всіх, крім них, курсу – то це, нарешті, мають зробити самі громадяни разом із прогресивними експертами. Шанс потрапити на таку унікальну подію є і у вас, яким чином – читайте далі.

Візьми участь у конкурсному відборі!

Ходіння по колу, допускання одних і тих самих помилок пов’язано з відсутністю ідеологічної дискусії, суперечки смислів в Україні. Нам нав’язують безальтернативність нинішнього курсу України на серйозну зовнішню залежність та подальшу олігархізацію. Відповідальні громадяни мають розвінчати цей міф. Більше того – вихід із державницької кризи полягає в глибокій публічній дискусії щодо різних варіантів розвитку України.

Республіканці ніколи не розслабляються, з року в рік ми працюємо на спільне благо українських громадян, на соборну, процвітаючу Україну. Запрошуємо людей, яким не байдуже наше майбутнє, приєднуватися до нас у чарівній місцевості Карпат, на Буковині, задля того, щоб під час «VIII Зимової Студреспубліки» напрацювати так потрібні альтернативні шляхи розвитку України.

Умови участі: взяти участь у ЗиСР-VIII дуже просто. Необхідно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. Далі всі зареєстровані учасники проходять конкурсний відбір, найкращі з них і стануть учасниками «Зимової Студреспубліки».

Альтернативні курси розвитку України

Цільова аудиторія: учасники республіканських проектів (Студреспубліки й ін.) будь-якого з років, активні громадяни, експерти, громадські та політичні діячі, робітники, підприємці, депутати різних рівнів, молодь, студентство. Загалом, будь-яка креативна та мисляча людина.

Програма ЗиСР-VIII передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 80-100 осіб.

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення оргвнеску.

Оголошення результатів: 15 лютого п.р. на сайті Студреспубліки.

Наприкінці заходу відбудеться вечірка в класичному стилі та нагородження переможців.

Під час ОДГ в особливих умовах інтелектуального змагання ми розглянемо та співвіднесемо альтернативні варіанти розвитку України: продовження нинішнього курсу, сценарій реваншу, соціально-орієнтована модернізація, ультранеоліберальний «шок», збільшення зовнішньої залежності, права диктатура тощо.

Не проґавте подію, яка здатна покласти старт нашому справжньому майбутньому. Зареєструйтеся та станьте одним із учасників ЗиСР-VIII, відчуйте, що саме Ви можете писати сценарій і впливати на розвиток країни. Як показує досвід попередній років, нам вдається не лише побачити проблеми країни, але й знайти ті, неочевидні для більшості, але дієві шляхи вирішення. І нехай тих, хто вже давно закінчив виші, не бентежить слово «студентська» в назві, адже, відомо, що в перекладі з латини «студент» – це той, хто ретельно вчиться, а значить це і 18, і 35, і 60-річна прогресивна, критично мисляча людина, здатна до якісної дискусії.

По завершенню ЗиСР, за власним бажанням, у вас буде нагода відпочити (поряд якісні витяги, сауна, ковзанка тощо) та побачити визначні історичні місця: Хотинську фортецю, монастирі, парки, музеї тощо.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», оргпідтримка Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України.

Партнери: компанія Impression, eSputnik.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?