Міні-історії вихідного дня

Пізно ввечері приходжу додому з роботи. На кухні процес в розпалі. На плиті вариться, смажиться, кіт чекає на вечерю та прогулянку Дружина однією рукою готує, іншою тримає телефон, розважаючи розповіддю дитину... Процес кипить. Мене відправляють погуляти з котом, який, як собака, плентається услід за мною по тротуару. Після приходу з прогулянки виявляю поруч з плитою тарілочку з чимось смаженим неправильної форми, що нагадує млинці комом. Акуратно змітаю ці грудки. І тут дружина в крик. Виявляється, вона цілий тиждень мріяла, як посмажити курячу шкірку і з кайфом буде смакувати цей делікатес.

***

Рано-вранці. Чоловік з дружиною сплять. Дзвінок по телефону. Чоловік бере трубку, слухає, гарчить: «Що я вам, авіадиспетчер, чи що ?!» і кидає трубку на важіль.
Дружина запитує:
— Хто телефонував?
— Та якийсь придурок, цікавився — вільна злітна смуга?..

***

А у нас в родині все просто ... Ось зараз він покричить, покричить і заспокоїться. Потім отримає пігулкою, і заспокоюся я.

***

 

— Слухай, у тебе приголомшлива дружина — розумна, красива, успішна. Як вона в тебе закохалася?
— Коли нас знайомили 30 років тому, вона мені так сподобалася, що я пішов на хитрість і прикинувся веселим, розумним, щедрим, дотепним, з грошима ...
— Ну, а потім як викручувався?
— Так і не придумав, як викрутитися — довелося все 30 років залишатися веселим, люблячим, щедрим, дотепним, з грошима ...

***

— У моєї дружини звичка засиджуватися допізна. Вона сидить біля вікна до двох, а то й до трьох годин ночі.
— А чому ж вона не лягає спати?
— Вона чекає, коли я прийду додому.

***

— Та який я ревнивий ?! Просто приїхав раніше з відрядження, на роботу тільки через два дні, а у шафи дверцята скриплять, давно хотів змастити.
— Ну ти б хоч пальто і черевики зняв, і чемодан поставив.

***

У дружини сильна ангіна. Так шкода її, бідолаху. По очах бачу — хоче поскандалити, а кричати не ніяк не може.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?