Міхеїл Саакашвілі вестиме на ZIK телепрограму «Інша Україна»

Міхеїл Саакашвілі вестиме на ZIK програму «Інша Україна» виробництва продакшну «Укрмедіапростір».

Лідер української партії «Рух нових сил», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі підтвердив, що вестиме телепрограму на каналі ZIK. Вона матиме назву «Інша Україна».

Про це Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, днями було записано перший випуск програми, яка виходитиме в ефір щотижня.

«Головна подія сьогодні – частковий прорив інформаційної блокади. Ми записали на ZIK першу програму Іншої України, і вона вийшла дуже гострою. Щотижня в цій передачі я буду вам показувати таку Україну, якою її не вказує більше жоден канал», – анонсував політик свій телепроект.

Прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». Жанр програми — політичне ток-шоу, його веде сам Міхеїл Саакашвілі, без співведучих. Більше інформації про телепрограму пані Чиж пообіцяла надати дещо згодом.

За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

Нагадаємо, 24 березня народний депутат Борислав Береза заявив, що його запросили у ток-шоу на телеканалі ZIK, яке начебто вестиме політик Міхеїл Саакашвілі.

Креативна продюсерка телеканалу ZIK Наталія Влащенко в коментарі «Детектору медіа» заявила, що про появу програми Міхеїла Саакашвілі в ефірі ZIK їй нічого не відомо.

У прес-службі Міхеїла Саакашвілі «Детектору медіа» підтвердили інформацію, що політик буде ведучим на телебаченні, але не змогли підтвердити, чи це буде телеканал ZIK.

Раніше генеральний продюсер ZIK Гайгисиз Гелдієв в інтерв’ю «Детектору медіа» заявив, що дуже б прагнув, аби Міхеїл Саакашвілі вів програму на телеканалі.

Мар'яна Закусило. «Детектор медіа»

Фото: Facebook Міхеїла Саакашвілі

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?