Мер Чернігова почав конфлікт з нардепом Поляковим

У Чернігові розпочинається політичний скандал між міським головою Владиславом Атрошенком та народним депутатом від фракції «Слуга народу» Антоном Поляковим.

А все розпочалося з того, що міський голова «на камери» заявив про звернення Антона Полякова надати приміщення для облаштування приймальні та пояснив, чому відмовляє, акцентуючи увагу на процедурі надання такого приміщення та грошах.

Підхопив тему його заступник Олександр Ломако, який додав, що не варто втрачати час на процедурні моменти, а краще за гроші оформити оренду приміщення.

Новину одразу розмістили на сайтах пов'язаних з друзями мера Сергієм Березенком та Максимом Микитасем, у якого Антон Поляков виграв вибори.

Здавалося б, на перший погляд, це всього-на-всього процедурне питання з приміщенням для приймальні, яке не має жодної інформаційної цінності для суспільства. Та все далеко не так.

Акцентування уваги на цьому і розміщення на сайтах інформацію, як «головну» подію, пов'язане з початком політичних ігор мера та майбутнього скандалу.

Наразі є дві обставини, які Владислав Атрошенко намагається відіграти. Антон Поляков може стати кандидатом на посаду міського голови від «Слуги народу» і очолити міську організацію партії!

Це, звичайно, не влаштовує нинішнього очільника міста, який «робив ставку» на Микитася і прагне надалі контролювати місто.

Другою обставиною може стати те, що від Полякова, скоріш за все, підуть заяви до правоохоронних органів з приводу корупційних справ мера та його оточення. І якщо це станеться, у мерії буде аргументація, що це політична помста за не надане приміщення.

Цікава деталь: Владислав Атрошенко заявив, що інший народний депутат від «Слуги народу» Олег Семінський, до прикладу, вже сплатив потрібну суму за оренду приміщення під офіс.

Поки що сам Антон Поляков цю тему не коментував. Наше видання готове надати слово для коментаря народному депутату і міському голові. А поки чекаємо на подальший розвиток подій.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?