Мер Чернігова не залучає до дерибану бюджету цивільного чоловіка своєї доньки?

11 вересня цього року чернігівське популярне видання ЧеЛАЙН розмістило статтю під назвою «Для дерибану міського бюджету Атрошенко залучив батька цивільного чоловіка своєї доньки». 

А вже за два дні наша редакція отримала листа від одного з персонажів цієї розповіді Андраніка Мкртчана (нижче розміщуємо фрагменти цього листа). Ми не вдаватимемося до брудних технологій, якими вже скористалися деякі журналісти окремих видань після оприлюднення вищенаведеної статті у ЧеЛайн. Вони чомусь досить критично накинулися на видання, яке мало право розміщувати інформацію. Інша річ — чи достовірні дані використані у цій статті? Але то, як кажуть, справа цього видання. Ми — не судді, а отже, не знаємо звідкіля у редакції ЧеЛайн з'явилася інформація, яку вони використали. Але те, що чернігівці знають, як у багатьох громадян із Закавказзя, які мешкають в Україні, у т.ч. і в Чернігові, є цивільні дружини і навіть більше — сім'ї, це —факт, до того ж — непоодинокий. Чи є цивільним чоловіком громадянин з Вірменії доньки Чернігівського міського голови — не факт. Можливо, автори статті у ЧеЛайн дійсно помилилися, бо вже у нинішньому варіанті цієї публікації зроблені незначні по-обсягу, але дуже важливі за змістом зміни. І вже не сам власник фірми ТОВ «Армшляхбуд» Андранік Мкртчян, а його син, як повідомляє видання, є нібито цивільним чоловіком доньки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка («Є інформація, що син пана Андраніка знаходиться у цивільному шлюбі з донькою мера Анастасією Атрошенко»).

А, може,  "критичні" журналісти накинулися на видання ЧеЛайн, зовсім не через доньку мера? Бо якщо уважно почитаємо цю публікацію, то побачимо, як в ній автори розкривають деякі фінансові оборудки, грошові потоки, що використовуються, зокрема, при будівництві доріг, житлових масивів тощо. Сентенцією цього є фінансові афери, про які пише ЧеЛайн. «Про багатомільйонний дерибан міського бюджету підконтрольним мером дорожнім монополістом «ШБУ-14» ми вже повідомляли неодноразово. З бюджету на рахунки «ШБУ-14» капають сотні мільйонів гривень. За даними, Єдиного веб-порталу використання публічних коштів, лише в цьому році «ШБУ-14 отримало» понад 200 мільйонів гривень...Через феноменальну кількість замовлень ТОВ «ШБУ-14» не встигає справлятися власними силами. А відтак – залучає на субпідряд різних ФОПів. Зокрема, ФОП Геворгян А. А, ФОП Сардарян В. А., ФОП Мкртчян В. Д. Особливо цікавий останній ФОП – Володя Данієлович Мкртчян. Його син – Андранік Володяєвич Мкртчян...»

Детальніше про все це можете почитати безпосередньо у статті видання ЧеЛайн.

А тут наводимо фрагменти листа (в оригіналі з деякими скороченнями) до нашої редакції Андраніка Мкртчана. Автор гнівно обурюється на Інтернет-видання ЧеЛайн, журналісти якого розповіли про факти (чи не факти) стосовно діяльності окремих будівельних фірм і оприлюднили деякі пікантні «сімейні» подробиці.  

Добрый день. 
До недавнего времени я даже не знал о существовании сайта Челайн. Но определенные обстоятельства вынудили меня публично к вам обратиться.
 Меня зовут Андраник Мкртчян. 
Мне 43 года. Я женат. У меня замечательная супруга. Сейчас мы с ней вдвоём находимся на моей родине, в Армении. У нас двое детей.
 Я уже много лет занимаюсь строительством дорог в городе Чернигов и не только. Этим занимался еще мой отец и родственники еще с 70-х годов. 
Делал  я это и до того, как мэром стал Атрошенко, надеюсь, буду делать и после. 
Моя работа никогда не была связана с политикой. Мы выигрывали определенные подряды и старались их сделать качественно. Я очень рад, что последние годы работы у нас стало еще больше. Это говорит о том, что город начал развиваться и дороги в Чернигове начали делаться. 

Несколько дней назад я был шокирован. Сначала я не мог понять, почему на меня обижается моя любимая супруга. Потом мне начали писать сообщения мои друзья и сбрасывать ссылку на статью, размещенную в издании «ЧеЛайн». В ней некий анонимный писатель заявил, что я проживаю в гражданском браке с дочерью мэра города Анастасией. 
Я не знаю, в чью больную голову пришла такая мысль, но сказать, что это полный бред, это означает не сказать ничего. Повторюсь, у меня жена и двое детей, что они о мне могут подумать? 
Пытаясь выдать абсолютно лживую информацию за сенсацию, сотрудники сайта «ЧеЛайн» хотели осквернить мэра города и его семью. Мне кажется, что даже в политике такие методы абсолютно недопустимы. 
Хотел бы спросить у этих писателей, на каком основании вы называете меня будущим зятем мэра и обвиняете в «дерибане» городского бюджета? Кто дал вам такое право врать и очернять других людей, не приводя никаких доказательств? 
Насколько я понимаю, это такая «фишка» вашего издания и методы работы. Тогда нужно признаться, что вы просто чей-то рупор и никакая порядочность и честность вам не свойственна. Очень жаль, что так работают некоторые представители, которые называют себя прессой в нашей стране...
 Хочу извинится перед Анастасией Атрошенко, которая также пострадала в этой ситуации, косвенно из-за меня. Мне очень неудобно перед вами. 
В данной ситуации я не вижу другого варианта, как подать в суд на этот Интернет-сайт и буду заниматься этим сразу после возвращения в Украину".
На скриншоті: Андранік Мкртчан

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?