Малюнок дівчинки із Семенівки розміщено на поштових листівках

У місті Семенівка на Чернігівщині відзначили учасників обласних конкурсів дитячого та юнацького патріотичного малюнку.

На урочистих заходах останнього дзвоника відбулося відзначення місцевих учасників художніх конкурсів «Моя Україна – єдина країна!» та юнацького патріотичного малюнку (в рамках програми «Медіа виставка-конкурс юнацького патріотичного малюнку» та «Твоя листівка для воїна»), які проводились чернігівськими громадськими організаціями за підтримки департаментів облдержадміністрації.

З міста Семенівка у обласних конкурсах прийняли участь три дівчини.

На сцені Будинку культури 26 травня учениці гімназії № 2 отримали нагороди — Лілія Шпитальна за 2-ге місце в номінації «Військові та нація єдині», а Лія Прітченко за участь у номінації «Родина – надійний тил».

В актовому залі школи № 1 прозвучали слова подяки Олені Бодюл за участь у конкурсній номінації «Військові та нація єдині».

Від імені організаторів конкурсів дівчат привітав старший інспектор Державної прикордонної служби України Євгеній Малецький, вручив їм грамоту і подяки від Товариства сприяння обороні України і громадських організацій та подарунки.

Лія Прітченко мала ще одну приємну подію – її малюнок розміщено на поштових листівках, що друкувались на виконання конкурсної програми.

Мета цих конкурсів – духовна підтримка військовослужбовців, виховання у молоді почуття патріотизму, підсилення взаємних зв’язків між військовими формуваннями та громадою.

У програмі заходів конкурсів:

— створення меморіального музею-архіву малюнків в електронному вигляді та розміщення його у соціальних мережах для загального доступу;

— проведення виставок оригіналів малюнків у публічних місцях, проведення урочистого нагородження учасників конкурсів за участю ЗМІ;

— організація зустрічей молоді з військовослужбовцями;

— виготовлення та розповсюдження друкованої продукції, соціальної реклами – листівок з малюнками конкурсантів;

— організація написання чернігівськими малюками листівок для військовослужбовців.

Малюнки конкурсантів, зразки вже надрукованих листівок та зовнішню рекламу (біллборди та сітілайти) з малюнками конкурсантів можна побачити на сторінці конкурсів.

Конкурси організовані і проводяться за підтримки таких установ та організацій: Департамент сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації (далі – ЧОДА), Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА, Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні Україні (далі – ТСОУ), Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету ТСОУ по Чернігівській області; Благодійний фонд «Захистимо Україну!»; ГО «ВП ГО «Самооборона Майдану» в Чернігівській області»; Культурно-мистецький центр «Інтермеццо»; ГО «Суспільна Служба України»; ГО «Чернігівська правозахисна спілка», ГО «Асоціація безперервної фахової освіти «Атенеум», чернігівських волонтерів.

ГО «Асоціація безперервної фахової освіти «Атенеум» електронна адреса: athenaeum.cn@gmail.com , тел. 067 73 53 003, сторінка конкурсу.

На першому фото: Лія Прітченко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?