Мальовничий прес-тур для журналістів!

7 травня КП «Зеленбуд» презентує нові технології в озелененні Чернігова.

Які «зелені цікавинки» з’явилися на вулицях і в паркових зонах Чернігова з початку цього року та що ми зможемо побачити вже найближчим часом? Які дерева та квіти милуватимуть око жителів і гостей обласного центру в травні, влітку та восени? Які нові технології застосовують працівники КП «Зеленбуд»? Про це піде мова в понеділок, 7 травня, під час прес-туру, в який запрошує це комунальне підприємство. 

Початок – о 13.00. Збір представників ЗМІ – біля «Будинку книги» по проспекту Миру. Тривалість туру – півтори години. Ми відвідаємо декілька нових об’єктів з декоративними вазонами у межах міста. Пересуватися будемо мікроавтобусом.

З учасниками мальовничого прес-туру поспілкується керівник комунального підприємства «Зеленбуд» Роман Стариков. «Обличчя рідного Чернігова останнім часом змінилось на краще, місто виглядає чистішим, охайнішим, більш квітучим і доглянутим, — коментує подію керівник підприємства. – Наш колектив і надалі докладатиме всі зусилля, підходитиме до справи творчо й з натхненням, аби старовинний Чернігів, його бульвари та сквери радували око квітковим різнобарв’ям та зустрічали затишком у тіні розкішних дерев, сприяли повноцінному відпочинку мешканців і гостей міста».

На запитання журналістів нададуть компетентні відповіді фахівці підприємства «Зеленбуд».

Увага! Для участі просимо завчасно акредитуватися за номером тел.: 066-304-89-87 або 097-087-00-10 (Вікторія Сидорова).

Довідково: Комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради – спеціалізоване підприємство з багаторічним досвідом роботи. Його основне завдання –  догляд і збереження у належному санітарному та естетичному стані зелених насаджень міста на площі 700 га. Це лісопарки, парки, сквери, бульвари та зелені насадження вздовж центральних вулиць.

Працівниками підприємства за останні п’ять років було видалено майже 3 тис. аварійних і небезпечних дерев. Висаджено: кущів – 7,2 тис. штук, дерев – 2 тис. штук. Проведено обрізку та кронування понад 7 тис. дерев, в тому числі, здійснено омолоджувальне кронування тополі пірамідальної на центральних вулицях. Для організації місць відпочинку були застосовані ландшафтні рубки в лісопарку «Кордівка».

З 2013 року запроваджено вертикальне озеленення (в термочашах) в центрі міста (на цей рік планується понад 700 термочаш). А взагалі по місту щорічно висаджуються десятки тисяч штук тюльпанів, нарцисів та крокусів (в 2017- му – понад 110 тис.), а також тисячі однорічних та багаторічних рослин. 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?