Лижні перегони у Чернігові. Військові змагалися з учасниками АТО. Відео

Військові Чернігівського гарнізону та бійці АТО провели лижні змагання з метою підтримки своїх побратимів, які захищають східні кордони України від російського загарбника. Змагання проводились як в командній, так і в особистій першості на кращий результат.

Організацію проведення заходу взяли на себе органи місцевої влади, та безпосередньо Чернігівська  обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Учасники змагань впевнені, що така підтримка наших захисників вкрай важлива, а отже ніхто й ніколи не повинен забувати про те, що сьогодні  доводиться Україні воювати з ненажерливим кремлівським ворогом та їх найманцями. Це повинна також пам`ятати і світова спільнота, для якої гуманні принципи та міжнародні угоди не просто слова, чого не скажеш про загарбницьку Росію, яка спаплюжила всі існуючі міжнародні угоди, коли вторглася на територію суверенної держави Україна.

Підтримати учасників змагань прийшли їхні близькі, рідні та члени сімей загиблих під час українсько-російської війни на Сході нашої країни чернігівських бійців.

В запеклій боротьбі всі учасники показали свою майстерність і професіоналізм, а кращих з них нагородили грамотами та медалями. За результатами змагань золото виборола команда управління оперативного командування «Північ», срібло − у Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України, а бронзовими призерами стала команда п’ятого  окремого полку зв'язку з Чернігова.

Ігор БЕРЕЗИНСЬКИЙ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?