Loboda відпочила на Мальдівах за півмільйона гривень

Артистка Світлана Лобода разом зі своєю донькою Євою і, ймовірно, ще з кількома особами, що не були засвічені, вирушила 1 січня на відпочинок, як вона сама пояснила, «до акул». Про всяк випадок зірка до останнього тримала місце свого відпочинку в секреті.

Судячи з фотографій було зрозуміло, що новорічні канікули вона проводить на тропічному острові. Але коли через 10 днів канікули підійшли до кінця, Лобода не втрималася і розсекретила назву готелю.

Як виявилося, відпустку Лобода з дочкою провела на Мальдівах — на приватному острові атола Баа, який є біосферним заповідником під захистом ЮНЕСКО. Там співачка орендувала віллу в еко-готелі Soneva Fushi.

Цей 5-зірковий готель, до якого можна дістатися з аеропорту Мале тільки на гідролітаку, причому летіти до місця — не менше ніж півгодини, називають раєм на землі. Його вілли ідеально вписані в тропічну рослинність прибережної зони.

Светлана Лобода отдохнула на Мальдивах на полмиллиона гривен - фото 2

Будиночки стоять дуже відокремлено і укриті від сонця листям дерев. Кожна вілла має власний басейн, ванну прямо в саду і вихід на пляж.

Також до кожного мешканця цього раю прикріплений власний дворецький. І, що найголовніше для відомих осіб, цей відпочинок забезпечує повне усамітнення, оскільки навколо нічого, крім океану.

Светлана Лобода отдохнула на Мальдивах на полмиллиона гривен - фото 3

Ясна річ, коштує такий відпочинок нечувано дорого. За добу оренда такої вілли обходиться для відпочиваючих приблизно в 1 400 євро.

Виходить, що в гривнях 10 днів перебування в Soneva Fushi коштує майже 500 тисяч. Якщо погратися з цифрами, то вийде, що дехто відпочив на 242 тисячі 849 прожиткових українських мінімумів.

Так що вітаємо Світлану — її фінансовому становищу сьогодні можна позаздрити. Сама ж Лобода від відпочинку — в повному захваті. «Ось і підійшла до кінця наша чудова відпустка. Неймовірне місце, приголомшлива їжа, турботливі люди... хіба це не щастя?», — написала співачка у Instagram.

Источник

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?