Літературний конкурс Придесення «Золоте перо» оголошує переможців

Лауреати XVIII Чернігівського обласного літературного конкурсу для дітей та молоді «Золоте перо».

Цей престижний на Придесенні конкурс постійно проводиться з 1999 року. За увесь час у ньому взяли участь більше п’яти тисяч літераторів віком від п’яти до 35-ти років. Немало з них здобули всеукраїнське та міжнародне визнання, стали професійними письменниками, видали не одну власну книгу.

Дмитро Мельниченко
Дмитро Мельниченко

Організатори цього конкурсу – Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Міжнародна літературно-мистецька Академія України, громадська організація «Чернігівський інтелектуальний центр» та обласна організація Національної спілки письменників України.

Нещодавно відбулося засідання журі конкурсу за участю відомих літераторів, членів Національної спілки письменників України, яке й назвало цьогорічних лауреатів.

Переможцями конкурсу стали секретар Чернігівського літературно-меморіального музею М. Коцюбинського Дмитро Мельниченко і студентка Київського національного університету культури і мистецтв, наша землячка з Корюківки Євгенія Дуденко. Їх відзначено за поетичні публікації в газеті «Деснянська правда».

Сергій ДЗЮБА, голова журі

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?