«Лісові вовки» повернулися з району виконання ООС

В селищі Гончарівське на Чернігівщині відбулася урочиста зустріч військовослужбовців 1-ї окремої Сіверської танкової бригади, які повернулися на ротацію з району виконання бойових завдань на території Донецької та Луганської областей.

У пункті постійної дислокації воїнів Сіверської бригади зустрічали рідні та близькі, представники місцевої громади, органів влади і самоврядування, оперативного командування “Північ”.

Урочистості розпочалися на Алеї Слави, де присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять 39 воїнів бригади, які пожертвували своїм життям заради України, та поклали квіти до Меморіалу слави.

Під час урочистого мітингу слова вдячності та щирі побажання військовим висловили голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник, командувач ОК “Північ” Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Володимир Кравченко та інші поважні гості.

На плацу військової частини відбулася церемонія вручення нагород особовому складу. За мужність, патріотизм і сумлінне виконання службових обов’язків із захисту суверенітету та територіальної цілісності України військових відзначено державними, відомчими нагородами та відзнаками місцевих органів влади і самоврядування.

Окрім того, голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник вручив танкістам сертифікат на 100 тисяч гривень для покращення навчально-матеріальної бази бригади.

Завершився захід проходженням урочистим маршем, оглядом бойової техніки та святковим концертом.

Олександр Штупун, фото автора

Інформагентство Міноборони України (м. Чернігів)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?