Лісівники Чернігівщини завоювали у Білорусі Кубок

31 серпня у старовинному місті Добруш Гомельської області Республіки Білорусь відбулась 16-та Міжнародна спартакіада між лісівниками Гомельщини та Чернігівщини «Слов’янське братерство».

«Для спорту не існує кордонів і відстаней» – під таким гаслом проходила одноденна міжнародна спартакіада між лісівниками України та Білорусі.

Розпочалися змагання з урочистого підняття державних прапорів та звучання гімнів. Під час церемонії відкриття до спортсменів звернулися генеральний директор об’єднання «Гомельліс» Юрій Липський та начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко, голова центрального комітету профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов’язий, голова профспілкових комітетів лісового господарства від об’єднання «Гомельліс» Олександр Василенко, а від профспілки лісівників Чернігівщини Наталія Кудласевич. Вітальні слова сказав і один із засновників традиційних міжнародних спортивних зустрічей, колишній профспілковий лідер гомельських лісівників Віктор Кривко-Красько. На спартакіаді були присутні і керівники лісових господарств Чернігівщини та Гомельщини.

Змагання були різнопланові, а емоції зашкалювали: міні-футбол, волейбол, шахи, кульова стрільба, теніс, гирьовий спорт, кидання сокири та розпилювання колоди.

У загальному заліку перемогу здобули лісівники Чернігівщини. Організаційний комітет у цьому році заснував перехідний кубок, який приїхав до Чернігова.

Варто зазначити, що міжнародна спартакіада «Слов’янське братерство» заснована 16 років тому і традиційно проходить напередодні Дня працівника лісу, а він у лісівників Білорусі та України в один день – в третю неділю вересня. Наступна 17-та спартакіада проходитиме на Чернігівщині. 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?