Лідера ОЗУ ув'язнили на п`ять років за наркотики

До 5 років позбавлення волі засуджено учасника організованої групи за незаконний обіг наркотичних речовин.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Прокуратурою області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно одного з учасників організованої групи у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів), ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, особою яка раніше вчиняла такий злочин).

Прокурором у судовому засіданні доведено, що обвинувачена, діючи у складі організованої групи, до якої входили працівники правоохоронного органу, на який покладено завдання щодо протидії наркозлочинності, згідно відведеної їй ролі за чітко розробленим та узгодженим організаторами групи планом злочинних дій, здійснювала перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів на території м. Чернігова.

Враховуючи суспільну небезпеку вчинених кримінальних правопорушень, вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 13.03.2018 обвинувачену засуджено до 5 років позбавлення волі, зі звільненням, на підставі ст. 75 КК України, від відбування покарання з випробуванням, з іспитовим строком 3 роки.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?